Ljubavni hrosokop 13.4.2012

Ulazite u sve bolje ljubavno razdoblje kad će biti sve više prilika za zbližavanja. Oni koji su još sami mogli bi imati malih problema oko usklađivanja poslovnih ambicija i privatnog života. Nešto slično mučit će i vezane, ali oni će svoj dnevni raspored već organizirati tako da stignu na sve. Saznajte više u astro&tarot centru: Vodenjak – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. oktobar. LAV U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. oktobar.

VAGA Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. oktobar. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom i Vodolijom. Ljubavni horoskop Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. oktobar.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: