Ljubavni hrosokop 15.1.2012

Nije vam drago što ne možete sve držati pod kontrolom, a još manje što se ne možete poigravati s ljudima. Sad vidite da hir ne pali u ljubavi. S iskrenijim pristupom mogli biste u ovom periodu postići lijepe ljubavne rezultate, pa poradite na spomenutom. Vrata vam se otvaraju nakon 4.10.

U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.

U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Budite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. oktobra. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Ljubavni horoskop SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar.

Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. oktobra. JARAC Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: